Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına derece kullanılan düzen renkleri içinde kendine arazi edinmiş renk olarak nispeten özen çekiyor.

Hamam renk tonları rahatlığı oyun eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı evet.

Bunun yüzı aralık daha çok boya matikler ile istediğiniz renk koduna için renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği ciğerin artık elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Ev bark dekorasyonu mimarilırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

Antrasit yalnız ve yepelek bir estetik arayanlar karınin ideal bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava katılmış konusunda tesirli bir seçenektir.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası veya mecra odası kadar temel mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve başka bezemeli antrasit gri boya unsurlarla kolaylıkla düzen katkısızlar.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir abra oluşturur.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir antrasit gri boya şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Sair renklerle kolay uyum sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler peydahlamak kucakin bile uygundur.

Dört dörtlük bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz dünya ile dengelenmiş.

Antrasit rengiyle aşiyan dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş antrasit gri dekorasyon layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Yepelek detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni karınindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çızevcer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Buz mavisi rahatlık veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir platform tekvin etmek bağırsakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında belde almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda tabütüvanlü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page