Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mekan, kişioğlu ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler sülale dâhili tenvir sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin derin ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Evinizde içi geniş bir yansıma tevlit etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri mevcut ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen olgunlaşmamış mavisinden payanda alabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile omuz omuza çok kullanılan renkleri sırası ile zirda bulabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik kuruluşlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mualla lakin aynı zamanda dingin antrasit gri boya ve içi geniş bir ocaklık dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Antrasit renk soy dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri içre kendine mevzi edinmiş renk olarak epey dikkat çekiyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej antrasit gri boya yahut kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve gailesiz bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon nesil sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir sonuçsuz katan mavi antrasit ile koca bir etkileşim katkısızlayabilir.

Banyo içinde mücella bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden sırf mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen antrasit renk tonları bir tasarımdır.

Report this wiki page